Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

Kotimainen Termex-Selluvilla – kaikkien aikojen eriste

Talosi eristäminen Termex-Selluvillalla on helppo ja kustannustehokas tapa vaikuttaa talosi asumisviihtyisyyteen sekä energiatehokkuuteen kaikkina vuodenaikoina. Termex-Selluvillalla eristetty talo on lämmin talvella ja viileä kesällä.

 


Energiansäästöä ja asumismukavuutta, tutkitusti tyytyväiset asiakkaat

Termex-Selluvilla on ekologisesti lajitellusta keräyspaperista kuiduttamalla valmistettu palo- ja kosteusturvallinen puhalluslämmöneriste moderniin rakentamiseen. Vedoton, tasainen huonelämpö sekä erinomainen sisäilma takaavat ainutlaatuisen asumismukavuuden. Hengittävässä kodissa on miellyttävä asua. Riippuen talosi iästä, lämmitysmuodosta sekä aikaisemmasta eristyksestä, Selluvilla-lisäeristys maksaa itsensä takaisin muutamassa vuodessa.

 

Helppo ja nopea asennus puhaltamalla 

Puhaltamalla suoritettava asennus on nopea ja helppo tapa eristää talosi yläpohja, seinät ja alapohja ekotehokkaasti. Esimerkiksi keskikokoisen omakotitalon tai rivitalon yläpohjan lisäeristäminen hoituu useimmiten yhdellä käynnillä parissa tunnissa. Tapauskohtaisesti Selluvilla voidaan puhaltaa lisäeristyksissä suoraan vanhan eristyksen päälle.

 

Katso video: Termex-Selluvilla-lisäeristys

 

Puusta pitkälle

 

 

Termex-Selluvillan valmistusprosessissa hyödynnetään jo kertaalleen teollisesti jalostettua puuta valmistamalla kierrätyspaperikuidusta eristettä energiatehokkaampaan asumiseen. Selluvillan hiilijalanjälki on erittäin pieni ja sen tuotannossa hyödynnetään ekoenergiaa. Sen kokonaishiilisisältö on jopa negatiivinen, sillä se sitoo hiilidioksidia yli viisi kertaa enemmän, kuin mitä sen valmistus tuottaa.

 

Lisätietoa Termex-Selluvillan ominaisuuksista ja eduista: www.termex.fi